Български
 English
Комплекс „Боляри”
  
 І-ви етап Блок „Царевец” 
 І-ви етап Блок „Трапезица” 
 І-ви етап Блок "Света Гора" 
  

Комплекс „Боляри”

Период: 2009 г. - 2015 г.

През 2009 година фирмата започна изграждането на втори комплекс на територията на гр. Велико Търново намиращ се между ул. „Алеко Константинов” и „Чумерна”. Комплекса носи името „Боляри” и е проектиран от колектива на арх. Матей Савов.

І етап от строителството на Комплекс "Боляри" се простира на площ от 4 222 кв.м. и завърши края на 2012 г. Състои от три жилищни сгради – Блок „Царевец”, „Трапезица” и „Света Гора” с обща РЗП 12 160 кв.м.. В седемте входа се помещават 135 апартамента, 10 магазина, 3 офиса, фризьорско ателие и 20 гаража. Сградите са въведени в експлоатация. С вход от ул. „Чумерна” разположен между трите сгради е изграден подземен паркинг – гараж за 50 автомобила.

ІІ етап от строителството на Комплекс "Боляри" се простира на площ от 3 988 кв.м. Състои се от пет жилищни сгради - Блок "Цар Петър", Блок "Цар Калоян", Блок "Цар Иван Асен", Блок "Цар Михаил", Блок "Цар Иван Шишман" с 8 входа в които ще се помещават 170 апартамента. Строителството му започна юни 2013 г. с изграждането на Блок "Цар Петър".


Copyright © 2011 ilstroi.com. Всички права запазени. Уеб дизайн DualM studio